Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερ: «Κακό για το ΝΒΑ αυτό που έκανε ο Ντέιβις»

Κερ: «Κακό για το ΝΒΑ αυτό που έκανε ο Ντέιβις»

Ο Στιβ Κερ μίλησε για την ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις στους Λέικερς και άσκησε κριτική στον παίκτη για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της ανταλλαγής του.

Ο Στιβ Κερ δήλωσε πως το γεγονός ότι ο Άντονι Ντέιβις ουσιαστικά υποχρέωσε τους Πέλικανς να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή ενώ είχε συμβόλαιο σε ισχύ έκανε κακό στην εικόνα του ΝΒΑ.

Γενικότερα ο τεχνικός των Γουόριορς φάνηκε ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του φρύδια και τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της ανταλλαγής του, ο οποίος μετακόμισε στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς για να συνυπάρξει με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πρόβλημα όταν παίκτες που δεν είναι free agent ζητούν ανταλλαγή. Αναφέρομαι στην περίπτωση του Άντονι Ντέιβις. Όταν ένας παίκτης είναι υγιής και έχει ακόμα κάποια χρόνια στο συμβόλαιό του και λέει ‘θέλω να φύγω’, αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσει η λίγκα και να είναι προσεκτικοί οι παίκτες.

Όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο, οφείλεις να προσπαθήσεις και να παίξεις για αυτή την ομάδα, την πόλη, τους φιλάθλους. Ακολούθως είναι δικαίωμά σου να αποχωρήσεις ως free agent. Αν υπογράψεις συμβόλαιο, πρέπει να σε δεσμεύει».

Ακολούθως ο Κερ τόνισε: «Αν συμφωνήσεις με την ομάδα σου ότι είναι καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι σας είναι άλλο πράγμα. Αλλά αυτό που έγινε με τον Ντέιβις ήταν ξαφνικό και ελπίζω να μην γίνει μόδα, επειδή είναι κακό για την λίγκα. Αυτό που έκανε ο ΛεΜπρόν ήταν να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και μετά έφυγε. ο Κέβιν Ντουράντ έκανε το ίδιο, τόσο όταν ήρθε, όσο και όταν έφυγε από το Γκόλντεν Στέιτ. Υπογράφεις ένα συμβόλαιο, το εξαντλείς και μετά φεύγεις. Έτσι πρέπει να γίνεται.

Είναι ενοχλητικό όταν υπάρχει τόση κίνηση πριν ολοκληρωθεί ένα συμβόλαιο, με τις ομάδες να είναι όμηροι, όπως και η λίγκα. Δεν μου αρέσει. Κάνει ζημιά σε όλους».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024