Με Βέρντε – Ολιβέιρα στη Λαμία η ΑΕΚ, αρκετοί βασικοί εκτός
Ο Μιγκέλ Καρντόσο πήρε μαζί του τον Ιταλό Βέρντε και τον Πορτογάλο Ολιβέιρα, αλλά αφήνει στην Αθήνα πολλούς βασικούς
Η ΑΕK δίνει αύριο (24/7, 20:00) το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι μετά την επιστροφή από την Πολωνία, κόντρα στην Λαμία. Ο Μιγκέλ Καρντόσο συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Ντανιέλε Βέρντε και τον Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά αφήνει στην Αθήνα πολλούς βασικούς.
Συγκεκριμένα στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο για τη Λαμία μετέχουν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Χουλτ, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σβάρνας, Καραβίδας, Αρβανίτης, Τσέλιος, Σιμόες, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ζεράλδες, Βέρντε, Αλμπάνης, Ντέλετιτς, Σαρδέλης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η ΑΕΚ θα ταξιδέψει χωρίς τους: Μπάρκα, Οικονόμου, Μάνταλο, Λιβάγια, Κρίστισιτς, Μπακάκη, Γιακουμάκη, Βράνιες, Γαλανόπουλο.
Τέλος, ο Μάρκο Λιβάγια προπονήθηκε κανονικά σήμερα και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει έξτρα πρόγραμμα για τις προπονήσεις που έχει χάσει.
- Ο Πρεστιάνι απολογήθηκε στους συμπαίκτες του στην Μπενφίκα για το περιστατικό με τον Βινίσιους
- Ακρωτηριάστηκε 23χρονος οπαδός της ΑΕΚ από φωτοβολίδα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
- «Πάγωσαν» στην Γκενκ: Τραυματίστηκε ο Καρέτσας (pics)
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών η πρώην παίκτρια του WNBA, Κάρα Μπράξτον
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Ο Γρηγορίου είναι κοντά στον Άρη
- Έτσι αφύπνισε τους παίκτες του ο Σπανούλης: «Τους είπα ή συγκεντρωνόμαστε στο μπάσκετ ή φεύγω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442