Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Επίσημο: Συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Οι Λέικερς ανακοίνωσαν την προσθήκη του 21χρονου φόργουορντ

Την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας οι Λος Αντζελες Λέικερς, με τον αδερφό των Γιάννη και Θανάση, να γίνεται συμπαίκτης με τον σπουδαίο ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και τον «φρύδια», Άντονι Ντέιβις.

Ο 21χρονος άσος πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς, με τους Λέικερς και πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς να διεκδικούν την υπογραφή του. Τελικά, αυτοί που κέρδισαν τη μεγάλη μάχη της απόκτησής του ήταν οι Λιμνάνθρωποι, με τον νεαρό φόργουορντ να ανακοινώνεται και επίσημα από την ομάδα του Λος Αντζελες.

Ο Αντετοκούνμπο άνηκε στους Μάβερικς από το καλοκαίρι του 2018 και την περσινή αγωνίστηκε στην θυγατρική «Texas Legends», μετρώντας 10, πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 1,3 μπλοκ σε 40 αγώνες. Ο Έλληνας άσος είχε επιλεγεί στο νούμερο «60» του draft από την ομάδα του Ντάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί σε αυτή, με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου.

Πλέον, τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Λος Αντζελες Λέικερς, στο πλευρό των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και των υπόλοιπων αστεριών των Λιμνανθρώπων. Το NBA, λοιπόν, θα έχει τρεις Αντετοκούνμπο. Από τη μία οι Γιάννης και Θανάσης θα διεκδικούν το πρωτάθλημα με τους Μπακς και από την άλλη θα βρίσκεται ο Κώστας με τους Λέικερς.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024