Θανάσης Παπάζογλου: Παραμένει Ρουμανία, αλλάζει ομάδα
Παίκτης της ρουμανικής Βολουντάρι θα είναι από τη νέα χρονιά ο Θανάσης Παπάζογλου
Η Βολουντάρι, ανακοίνωσε την απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου, με τον Έλληνα στράικερ, να παραμένει στη Ρουμανία, ύστερα από το περσινό του πέρασμα από την Ντιναμό Βουκουρεστίου.
Το συμβόλαιο του 31χρονου θα είναι μονοετούς διάρκειας, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί για πέμπτη διαδοχική χρονιά σε ομάδα του εξωτερικού. Εκτός από την Βολουντάρι, έχει φορέσει τις φανέλες των Κόρτραϊκ, Αάλεσουντ, Χάποελ Χάιφα και Ντιναμό Βουκουρεστίου στην Ευρώπη.
Στην Ελλάδα, ο Παπάζογλου, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη, ακολούθησε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ενώ πέρασε επίσης από τον Ολυμπιακό, τον Αστέρα Τρίπολης, τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο.
Την περσινή σεζόν, ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε 14 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Ντιναμό Βουκουρστίου, πετυχαίνοντας και 4 γκολ. Το πρωτάθλημα στη Ρουμανία έχει ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα και η Βολουντάρι ελπίζει να ενισχυθεί στην επίθεση με αυτή τη μεταγραφή.
- Μεντιλίμπαρ: «Να συγκεντρωθούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς στο γήπεδο»
- «Έδεσε» τον Ουπαμεκανό στο Μόναχο ως το 2030 η Μπάγερν
- Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσαν κάρτες Τεττέη και Καλάμπρια – Σε ποια παιχνίδια δεν θα είναι διαθέσιμοι
- Χωρίς Ντόρσεϊ και με… ενδεκάδα κόντρα στον Ηρακλή ο Ολυμπιακός
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Σοκ για τη Λίντσεϊ Βον: Κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό η θρυλική σκιέρ (pics)
- «Καταρρέει» η Μονακό: Φεύγει ο Οκόμπο – Με ποια ομάδα συμφώνησε (pic)
- Οι επιλογές του Χίφι για το καλοκαίρι – Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του στην Παρί (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442