Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να έχει έντονο ανταγωνισμό στη Μπενφίκα τη νέα σεζόν, με την έλευση του Περίν από τη Γιουβέντους. Ο Ιταλός τερματοφύλακας, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, θα μετακινηθεί στους Λουζιτανούς με δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς 15 εκατομμυρίων ευρώ στο τέλος της σεζόν 2019-2020.
Οι διαδικασίες της αποχώρησης του 26χρονου τερματοφύλακα επισπεύθηκαν μετά και την επιστροφή του Τζιανλουίζι Μπουφόν στο Τορίνο, αφού ο Περίν θα αποτελούσε τρίτη λύση πίσω από τον 42χρονο και τον Βόιτσεχ Σέσνι. Την περσινή χρονιά, ο Ιταλός γκολκίπερ πραγματοποίησε μόλις εννιά εμφανίσεις στη Serie A, ενώ δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η μεταγραφή αυτή θα ικανοποιήσει και τις δύο μεριές, μιας και η Μπενφίκα θα αποκτήσει έναν τερματοφύλακα με εμπειρία, ο οποίος εντυπωσίασε παλαιότερα με τη φανέλα της Τζένοα. Από την πλευρά της, η Γιουβέντους θα έχει και οικονομικό κέρδος, αφού η μετακίνησή του από την ομάδα της Γένοβας στοίχισε 12 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.
Ο Περίν με την μετακίνησή του στο «Ντα Λουζ» θα έχει την ευκαιρία να πάρει και πάλι λεπτά συμμετοχής ώστε να μην χάσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας, ενόψει και των προκριματικών του Euro 2020.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο