Επίσημο δείπνο Ολυμπιακού και Νότιγχαμ στο Μικρολίμανο
Ποδοσφαιριστές και στελέχη των διοικήσεων Ολυμπιακού και Νότιγχαμ θα δειπνήσουν απόψε σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο
Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι το βράδυ του Σαββάτου (13/7) και μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης την προσεχή Τρίτη (16/07).
Λίγα 24ωρα πριν οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι των δύο συλλόγων βρίσκονται σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο, προκειμένου να δειπνήσουν μαζί.
Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών Βαγγέλης Μαρινάκης έσπευσε να χαιρετήσει τόσο τον πρόεδρο της Φόρεστ, Νίκολας Ράνταλ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αγγλικής αποστολής.
Τη Δευτέρα 15/7 οι παίκτες της Νότιγχαμ θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Ακρόπολη και το Μουσείο ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία τους στη χώρα μας.
Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:


ΠΗΓΗ: onetv.gr
- Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον 18χρονο μεσοεπιθετικό Κάουα
- Λεβερκούζεν: Η πόλη του Σταυρού & της Μπάγερ
- Τι αποκάλυψε ο Λαπόρτα για το συμβόλαιο του Μέσι πριν φύγει από τη Μπαρτσελόνα
- Το ιδιαίτερο στατιστικό του Γιόβιτς με την ΑΕΚ
- «Διπλό» των Σπερς στο Ντιτρόιτ – Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ
- Ο Γιαννακόπουλος και το μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού
- «Fake news»: Η ανάρτηση του Φρανσίσκο για τα σενάρια περί συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα (pic)
- «Στον… αέρα ο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης – Έχει πρόβλημα με τον Σκαριόλο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442