Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ανανεωμένο VITA, την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ

Το ανανεωμένο VITA, την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ

Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα, πιο πλούσιο και πιο δυνατό!

Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα, πιο πλούσιο και πιο δυνατό!

Ενα απολαυστικό τεύχος 160 σελίδων:

Η Αθηναΐδα Νέγκα μιλάει για όλα!

Οδηγός προστασίας από τη ζέστη για καλό καλοκαίρι. Ενας μίνι «οδηγός» για να γνωρίσετε, να προλάβετε, ή και να αντιμετωπίσετε σωστά κάθε πρόβλημα υγείας που μπορεί να σας προκύψει στην παραλία, στο βουνό, αλλά και στην πόλη εξαιτίας της ζέστης.
Τα after sun της φύσης. Πολύ πριν δημιουργηθούν οι έτοιμες καλλυντικές συνθέσεις για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μετά τον ήλιο, οι παλιοί εμπιστεύονται παραδοσιακά κάποια βότανα, τα οποία ακόμη και σήμερα παραμένουν ασυναγώνιστα βάσει μελετών. Ισως γι’ αυτό παρά την πρόοδο της κοσμετολογίας εξακολουθούμε να τα συναντάμε πολλές συνθέσεις καλλυντικών.

Πάμε παραλία με ενέργεια. Συμβουλές «express» που θα σας βοηθήσουν ειδικά στις διακοπές να έχετε ενέργεια κάθε ώρα της ημέρας και να τις απολαύσετε στο έπακρο.

Τα πιο συχνά καλοκαιρινά λάθη ομορφιάς. Μήπως έχουμε κοκκινίσει αν και βάζουμε αντιηλιακό; Μήπως βγάζουμε πιο πολλά σπυράκια ή το άρωμά μας μάς φαίνεται ξαφνικά πολύ έντονο; Οχι, δεν αποκτούμε παραξενιές, απλώς η επιδερμίδα και τα μαλλιά μας συμπεριφέρονται διαφορετικά λόγω της ζέστης αλλά εμείς συνεχίζουμε να τα περιποιούμαστε όπως τον χειμώνα.

Τι κρύβεται πίσω από τον πονοκέφαλο μου. Οι πονοκέφαλοι πολύ σπάνια είναι ανησυχητικοί, εξηγούν οι ειδικοί. Είναι όμως ενοχλητικοί και επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής μας. Ποιοι είναι οι παράγοντες που τους προκαλούν ή τους επιδεινώνουν ώστε να μάθουμε να τους αποφεύγουμε.

Μην αντιστέκεστε. Για να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, να προχωρήσουμε με τις σχέσεις μας, να εξελιχθούμε και να απαγκιστρωθούμε από δυσλειτουργικές συνήθειες πρέπει να απαλλαγούμε από τις αντιστάσεις μας. Ολοι οι τρόποι για να τα καταφέρουμε.

Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι δεν γίνεται. Απολαύστε το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο και μπείτε σε ρυθμούς διακοπών.

Πατζάρι. Κόκκινη δύναμη. Είναι από τα πιο γλυκά λαχανικά και η περιεκτικότητά του σε σάκχαρα ξεπερνά αυτή των καρότων και του καλαμποκιού. Το παντζάρι, γνωστό και ως κοκκινογούλι, ανήκει στην ίδια οικογένεια με το σπανάκι, ενώ τα φύλλα και η ρίζα του μπορούν να καταναλωθούν.

Vita,

η ζωή στα καλύτερά της

ΥΓΕΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – FITNESS – BEAUTY – MODA

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024