Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θοδωρής Μισόκαλος: Ξαφνικός χωρισμός για τον αδερφό της Μενεγάκη

Θοδωρής Μισόκαλος: Ξαφνικός χωρισμός για τον αδερφό της Μενεγάκη

Το μακροσκελές μήνυμα της πρώην συντρόφου του, Φένιας στο Instagram

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος, εδώ και δυο περίπου χρόνια ήταν σε σχέση με την εντυπωσιακή Φένια και μάλιστα οι δυο τους δεν έκρυβαν τον έρωτά τους. Η όμορφη αεροσυνοδός και ο μελαχρινός δικηγόρος έμεναν μόνιμα στη Λευκωσία για σπουδές και μάλιστα συγκατοικούσαν.

https://www.instagram.com/p/BvoztjrAy4m/

https://www.instagram.com/p/Bskz7E6AmjL/

Ωστόσο από μια ανάρτηση της Φένιας στο Instagram, φαίνεται πως οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί.

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν πάρα πολύ σημαντικό για τη ζωή μου. Βρέθηκα πριν ένα μήνα, αρχικά σε απόγνωση, προδομένη από κάποιον που αγαπούσα αληθινά ενώ ετοιμαζόμουν να αλλάξω δουλειά πηγαίνοντας σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον και μέρος. Αλλά αναπάντεχα εμφανίστηκαν ένα σωρό άνθρωποι, η οικογένειά μου, και μετά φίλοι αγαπημένοι, απλοί γνωστοί που έγιναν και αυτοί αγαπημένοι κάνοντας ένα σωρό πράγματα για να είμαι καλά. Όλοι εκείνοι που μου έδειξαν την αγάπη τους και με στήριξαν παρότι δεν ήμουν και στην πιο αξιολάτρευτη φάση μου (δεν κράτησε και μια μέρα… ήρωες!). Και ήταν πραγματικά πολλοί. Τα πράγματα δεν είναι πάντα εύκολα. Αλλά προσπάθησαν να μου τα κάνουν όσο πιο εύκολα μπορούσαν. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους πάρα πάρα παααααρα πολύ. Αυτό το καλοκαίρι τώρα αρχίζει. Δεν πίστευα καν ότι θα μπορούσα να είμαι ποτέ τόσο ήρεμη για να το πω. Όσο εμπιστευόμουν και όσο πονούσα. Όμως προσπάθησα πολύ να μη με πάρει από κάτω. Με κάθε τρόπο. Και είμαι αρκετά καλά. Και θα είμαι και ακόμα πιο καλά από σήμερα… γιατί σήμερα είναι εκείνη η μέρα για την οποία μίλαγε η Σκάρλετ Ο Χαρα (αν δεν έχωνα κάπου το «Οσα παιρνει ο ανεμος» θα έσκαγα).

Ευτυχώς πάντα συγχωρώ. Ακόμα και αυτούς που δεν το αξίζουν. Αλλά ποτέ δεν ξεχνάω -Αυτούς που δεν αξίζουν. Και αυτούς που αξίζουν. Να αγαπάτε τους ανθρώπους και να μην τους φοβάστε. Και για τον έναν που σας κορόιδεψε θα βρεθούν δέκα να είναι δίπλα σας. Συνεχίζουμε και προχωράμε παρέα πάντα. Τι ήταν η ζωή χωρίς φίλους;

Ps. Αν βρίσκεστε εδώ για κάποιο άλλο λόγο εκτός από μένα η τους δικούς μου ανθρώπους (χρειάζομαι συμπρωταγωνιστές στα στόρι) καλύτερα να αποχωρήσετε… Δε θα υπάρξει τίποτα άλλο εκτός από εκείνους και εμένα (και τον Τζέραντ Μπάτλερ αν τον πέτυχω κάπου). Αυτή είναι η πρώτη και τελευταία έκθεση… θα επιστρέψω στα παλιά αμέσως. Σας φιλώ όλους, γνωστούς και αγνώστους. (Και κυρίως τους δικούς μου, τις μελισσούλες και τα αγόρια μου) .

Ps2. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αλλά προτίμησα να τα αφήσω ανοιχτά μόνο για τους φίλους αυτή την περίοδο. Σύντομα θα επιστρέψω σολο- κληρωτικα», έγραψε χαρακτηριστικά!

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024