Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk Weekend βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (30/6), ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Χαρδαβέλας. Συζητώντας με την Αθηναϊδά Νέγκα, ο κ. Χαρδαβέλας μίλησε για τα 50 χρόνια καριέρας του στο χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και για το τηλεοπτικό τοπίο του σήμερα, εκτιμώντας ότι η σύγχρονη τηλεόραση στερείται συναισθήματος.
Μιλώντας την πολιτική επικαιρότητα, έτσι όπως διαμορφώνεται μία μόλις εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες εθνικές εκλογές της 7Ης Ιουλίου, ο κ. Χαρδαβέλας, εκτίμησε ότι ο ψηφοφόρος θέλει σήμερα ένα πάντρεμα ΠΑΣΟΚ και Κινήματος Αλλαγής, ότι το ΚΙΝΑΛ θα εξασφαλίσει διψήφιο ποσοστό στις κάλπες, ενώ υπογράμμισε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι το ιστορικό ΠΑΣΟΚ που εξελίσσεται και έχει πρόγραμμα.
«Το ΚΙΝΑΛ δεν δίνει λευκή επιταγή στη ΝΔ, αλλά δεν πρόκειται να ρίξει και τη χώρα στα βράχια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρδαβέλας, ενώ τόνισε πως υπάρχει μεγάλος θυμός κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει πολλούς ψηφοφόρους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας