Κινηματογραφική απόδραση από το Μεταγωγών: Ένας από τους δραπέτες συνελήφθη
Σαν ταινία δράσης έμοιαζε η απόδραση τεσσάρων κρατούμενων στο Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη - Πήραν όπλα από αστυνομικούς - Συνελήφθη ένας από τους δραπέτες στην περιοχή του Ρέντη
Σαν σκηνή από κινηματογραφική ταινία δράσης έμοιαζε η απόδραση τεσσάρων κρατούμενων στο Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη.
Η απόδραση έγινε πριν τις 04:00 τα ξημερώματα και οι κρατούμενοι που κατάφεραν να διαφύγουν ήταν Αλβανοί, οι οποίοι απέσπασαν μάλιστα υπηρεσιακό οπλισμό από δύο αστυνομικούς του τμήματος Μεταγωγών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κρατούμενοι έκαναν φασαρία στο κελί τους, με τον έναν να προσποιείται ότι είναι άρρωστος και να έχει πέσει στο έδαφος. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο για να δουν τι συμβαίνει, τότε τους απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και κατάφεραν να αποδράσουν.
Στη συνέχεια, οι κρατούμενοι ακινητοποίησαν μια αστυνομικό που βρίσκονταν μέσα σε ένα περιπολικό και της πήραν ένα όπλο και με αυτό ακινητοποίησαν και τον αστυνομικό που βρισκόταν στην είσοδο του κτηρίου.
Ακολούθως, έφυγαν από το χώρο του Μεταγωγών, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες με περιπολικό, με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν.
Κινητοποίηση και μια σύλληψη
Άμεσα, μεγάλη δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκε στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους δραπέτες, όπου λίγο πριν τις 07:30, συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις δραπέτες στην περιοχή του Ρέντη.
Οι έρευνες συνεχίζονται, τόσο από έδαφος, όσο και από αέρα με το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442