Σαντορίνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 14χρονης
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Σαντορίνης με τον θάνατο της 14χρονης,η οποία πέθανε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο μετά από πάρτι σε συμμαθήτριά της.
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Σαντορίνης με τον θάνατο της 14χρονης,η οποία πέθανε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο μετά από πάρτι σε συμμαθήτριά της.
Ιατροδικαστής: Πέθανε από πνευμονικό οίδημα
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα της 14χρονης.
Όπως δήλωσε στο Star ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, η νεαρή κοπέλα πέθανε από πνευμονικό οίδημα που προκάλεσε ανακοπή και αιφνίδιο θάνατο.
«Κατά τη γνώμη μου δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Αν όμως έχει γίνει και χρήση φαρμάκων ή ναρκωτικών ουσιών θα μας το δείξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων» πρόσθεσε.
Η νεκροτομή έγινε από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, με την ταυτόχρονη παρουσία του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του θύματος Ηλία Τσαντίρη, ο οποίος δήλωσε ότι ο «θάνατος της 14χρονης οφείλεται σε οξύ ισχαιμικό επεισόδιο. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για περαιτέρω συμπεράσματα».
«Την άφησαν λιπόθυμη και συνέχισαν το πάρτι»
Η μητέρα της 14χρονης, Κατερίνης, μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή «Μαζί σου», αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το μοιραίο εκείνο βράδυ που η κόρη της δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι.
«Η κόρη μου έφυγε στις 18:00 από το σπίτι. Η φίλη της ήταν από το σχολείο. Ήταν η αγαπημένη της φίλη. Της είχα πει να γυρίσει στο σπίτι στις 22:00 με 22:15. Την κάλεσα στο 22:15 αλλά δεν μου απάντησε. Επέμεινα και στην τέταρτη φορά, με πήρε η φίλη της και μου είπε «Η Κατερίνα είναι στην τουαλέτα». Είπα «μόλις βγει, να με πάρει». Μετά δεν με ξαναπήραν. Την ξαναπήρα εγώ 22:40, πάλι δεν το έπιαναν. Μου είπε η φίλη της ότι έγινε κάτι σοβαρό και λιποθύμησε η Κατερίνα. Ήταν δύο με δυόμιση ώρες λιπόθυμη», περιγράφει η μητέρα της.
Και συνεχίζει: «Μου είπαν ότι την είχαν βάλει να ξαπλώσει. Όπως έμαθα, την άφησαν να συνέλθει μόνη της και έφυγαν για να συνεχίσουν το πάρτι μέσα. Εμένα δεν με ενημέρωσαν. Τα παιδιά ήταν μόνα τους. Όπως μου είπαν, τα ποτά τα είχε πάει η κόρη μου αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Στο σπίτι είχα ποτά γιατί ήταν η γιορτή του μπαμπά της αλλά εμείς δεν κάναμε γιορτή. Δεν λείπουν ποτά από το σπίτι μου».
Στο ερώτημα αν η μητέρα της 14χρονης είχε επισκεφθεί ποτέ το σπίτι που πήγε η κόρη της, η ίδια απάντησε: «Δεν είχα πάει ποτέ σε αυτό το σπίτι».
«Όταν πήγα στο νοσοκομείο, η κόρη μου ήταν νεκρή. Το είχαν πάει νεκρό στο νοσοκομείο», είπε συγκλονισμένη η μητέρα της 14χρονης.
Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της 14χρονης.
Το χρονικό της τραγωδίας
Το άτυχο κορίτσι σύμφωνα με το santonews.com είχε ξεκινήσει από το σπίτι του προκειμένου να παρευρεθεί σε ένα πάρτι στο Εμπορειό της Σαντορίνης.
Αφού έφτασε, λοιπόν, στον χώρο όπου επρόκειτο να διασκεδάσει, αποχώρησε και τα άτομα που την συνόδευσαν ειδοποίησαν το νοσοκομείο καθώς έχασε τις αισθήσεις της.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό της.
- Παντρεύτηκαν στο Περιστέρι… και η Ρία Ελληνίδου είχε δίπλα στην εκκλησία συναυλία
- Επίθεση στο Μπόνταϊ: Οι οικογένειες των θυμάτων ζητούν έρευνα για την άνοδο του αντισημιτισμού
- Σάκης Ρουβάς: Πήρε αγκαλιά τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και του σκίστηκε το παντελόνι
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Εργαζόμενοι: Η δεύτερη δουλειά επιστρέφει – Στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442