Γευσιγνώστης, την Κυριακή με «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Στον «Γευσιγνώστη», που κυκλοφορεί την Κυριακή 2 Ιουνίου με «ΤΟ ΒΗΜΑ», ένα πλούσιο τεύχος 150 σελίδων με 65 συνταγές!

Μεγάλο αφιέρωμα: τα μπέργκερ του καλοκαιριού

6 μοναδικές προτάσεις με κρέας, ψάρι, ή vegan!

Μαθαίνουμε τα μυστικά του μοσχαρίσιου μπέργκερ, βήμα-βήμα.

Το παραλλάσσουμε -προσθέτουμε μια «δική» μας δροσερή σαλάτα με γιαούρτι και σπιτική πίκλα από φρέσκα αγγουράκια. Δοκιμάζουμε και άλλες εκδοχές χρησιμοποιώντας όχι μόνο διαφορετικά κρέατα, π.χ. κόκορα ή πρόβατο, αλλά και ψάρι και μια παραλλαγή για τους vegan.

Ολα αυτά τα συνοδεύουμε με λαχανικά και μυρωδικά εποχής και για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα αποκλείουμε  -λόγω θέρους- το τυρί και τα αλλαντικά.

Ακόμη,

Φτιάχνουμε σούσι στο σπίτι!

Ενας αναλυτικός οδηγός από τον Στάθη Χρηστίδη, σεφ στο raw bar «Exotic Izakaya», για όσα πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος πριν τυλίξει το πρώτο του ρολό.

Και

Η γαστρονομία της Μυκόνου

Με αφορμή την τυροβολιά, το παραδοσιακό τυράκι, ταξιδέψαμε και ανακαλύψαμε ένα νησί που όλοι έχουμε επισκεφθεί, αλλά λίγοι γνωρίζουν.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου με το «ΒΗΜΑ»

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο