Η εντυπωσιακά σέξι Ιωάννα μέσα από το Instagram αποκάλυψε στους followers της πως έγινε μανούλα, δημοσιεύοντας φωτογραφία με το μωράκι της. Η ίδια επεσήμανε σε σχόλιο μάλιστα πως το παιδί της είναι ήδη δύο μηνών!
«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις υπέροχες ευχές σας για την γέννηση της κορούλας μας και για την αγάπη που μου δίνετε όλα αυτά τα χρόνια 💕Έχετε υπάρξει κίνητρο, έμπνευση και στήριγμα σε στιγμές που δεν μπορείτε να το φανταστείτε 🙏🏻💙» έγραψε σε μια επόμενη ανάρτηση της καθώς όλοι οι followers της ευχήθηκαν τα καλύτερα!
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.