Μ. Γραφάκος στο One Channel: Ο λαός δεν μπορεί να ζει με επιδόματα
Εκτενή αναφορά στις δημοσκοπήσεις και στο προβάδισμα που αυτές δίνουν στη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Γραφάκος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή One Line Weekend.
Εκτενή αναφορά στις δημοσκοπήσεις και στο προβάδισμα που αυτές δίνουν στη Νέα Δημοκρατία αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Γραφάκος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή One Line Weekend. Ο κ. Γραφάκος ανέφερε ότι ο μεγάλος αριθμός των αναποφάσιστων, που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, μπορεί να οδηγήσει τα δύο κόμματα σε μια πολύ μεγάλη διαφορά στις ευρωεκλογές. Αναφερόμενος στο πακέτο ελαφρύνσεων της κυβέρνησης, είπε πως δεν μπορεί να ζει ο ελληνικός λαός με επιδόματα και συμπλήρωσε ότι η οικονομία δεν μπορεί να δουλεύει με δανεικά.
Πηγή: onetv.gr
- Τι συμβαίνει με τα ταξί (και γιατί μας αφορά)
- Υποκλοπές: Το «ψέμα» της Intellexa στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, το ξερίζωμα μετά τις αποκαλύψεις και τα 395 μολυσμένα SMS
- «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» στο Ολύμπια Μουσικό Θέατρο
- Αγρότες: Διάλογος κατ’ όνομα, εξαγγελίες κατ’ ουσίαν – Χωρίς περιθώρια αλλαγών στα μέτρα
- Ένας χρόνος Τραμπ 2.0, ένας χρόνος χάος – Το MAGA δόγμα «Πρώτα η Αμερική» ως μπούμερανγκ για τις ΗΠΑ;
- Εμμονή Τραμπ με την Γροιλανδία: «Θα την αποκτήσουμε, οι Δανοί δεν μπορούν να την προστατεύσουν»
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442