Ολυμπιακός: Δεύτερος στον κόσμο σε σερί νικών φέτος
Ο Ολυμπιακός «τρέχει» ένα εντυπωσιακό σερί εννέα νικών, μετά και το διπλό στη Λαμία την Κυριακή των Βαΐων, επίδοση που τον κατατάσσει στη δεύτερη θέση του κόσμου στην εν λόγω λίστα.
Μετά το διπλό, της περασμένης Κυριακής στη Λαμία, ο Ολυμπιακός έφτασε αισίως τις 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, επίδοση που τον κατατάσσει στην δεύτερη θέση της συγκεκριμένης λίστα, με τα σερί επιτυχημένα αποτελέσματα, στον κόσμο!
Οι Ερυθρόλευκοι κλείνουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο το πρωτάθλημα, πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη, κι έχουν καταφέρει έτσι να βρίσκονται πίσω μονάχα από τη βιονική Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.
Οι Πολίτες νίκησαν ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα την Μπέρνλι με 1-0 κι έφτασαν τα 12 συνεχόμενα «τρίποντα». Βρίσκονται έτσι στο ρετιρέ της λίστας με τις ομάδες που έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ήττα!
Στη δεύτερη θέση είναι οι Πειραιώτες και ακολουθεί η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία το Μεγάλο Σάββατο επικράτησε 2-0 τις Γκιμαράες κι έφτασε τις 8 σερί νίκες.
Την κορυφαία πεντάδα στον κόσμο συμπληρώνουν οι Μπένζινγκ Γκουοάν και Λίβερπουλ που έχουν 7 συνεχόμενες νίκες έκαστη.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.