Νέες εκρήξεις σε ΑΤΜ τη νύχτα: Σε Παγκράτι και Αγία Παρασκευή
Στην έκρηξη που σημειώθηκε στο Παγκράτι, ακριβώς από το ΑΤΜ περνούν σωλήνες φυσικού αερίου και από τύχη δεν υπήρξαν χειρότερα
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ΑΤΜ στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι, από την οποία εκτός από το μηχάνημα υπέστη σοβαρότατες ζημιές κρεοπωλείο που στεγάζεται ακριβώς δίπλα.
Οι δράστες αποχώρησαν παίρνοντας τα χρήματα. Τραυματίες δεν υπάρχουν ευτυχώς, ωστόσο πρέπει να επισημανθεί ότι ακριβώς δίπλα από το ΑΤΜ περνούν σωλήνες φυσικού αερίου.
Η δεύτερη έκρηξη έγινε στις 5 τα ξημερώματα στην οδό Χαλανδρίου στην Αγία Παρασκευή και παραμένει άγνωστο αν οι δράστες πήραν τα χρήματα που είχε το ΑΤΜ.
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια
- Δεύτερο γκολ απ’ τον Ελ Κααμπί και 2-0 ο Ολυμπιακός (vids)
- Φανταστικό γκολ του Ελ Κααμπί με ανάποδο «ψαλίδι» (1-0, vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442