Τη ζωή του έχασε ένας 24χρονος που εργαζόταν ως ντελίβερι το μεσημέρι της Πέμπτης, στη λεωφόρο Μεσογείων.
Ο άτυχος μεταφορέας που σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν σε καφετέρια της οδού Αγία Τριάδας στην Αγία Παρασκευή, επιχείρησε περίπου στις 12 το μεσημέρι να διασχίσει πεζός τη Μεσογείων στο ύψος της οδού Αγίας Τριάδας (μεταξύ ΕΡΤ και Σταυρού) για να μεταφέρει παραγγελία σε κοντινό σημείο. Τη στιγμή εκείνη χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το σώμα του εκφενδονίστηκε και κατέληξε σε αλλο αυτοκίνητο. Ο θάνατός του ήταν ακαιριαίος.
Δυστυχώς, ο νεαρός έχασε τη ζωή του την ημέρα που ο κλάδος έκανε απεργία ζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας