Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Προσπάθησε να σώσει κόρη και γυναίκα αλλά δεν πρόλαβε
Ο άνδρας χτύπησε σε διπλανό διαμέρισμα και προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του από εκεί, ωστόσο δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τα τραγικά γεγονότα
Σύμφωνα με το κεντρικό Δελτίο του Alpha, ο τραγικός σύζυγος και πατέρας μόλις είχε φτάσει κάτω από το σπίτι του. Εκείνη την ώρα μία γυναίκα προσπαθούσε να μεταπείσει την μητέρα να μην ρίξει το παιδί και να μην πέσει κι εκείνη.
Ο πατέρας αμέσως ανέβηκε στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου όπου βρίσκονταν η γυναίκα του και το παιδί του στο μπαλκόνι, ωστόσο δεν μπορούσε να μπει μέσα, καθώς η γυναίκα του είχε βάλει τον σύρτη στην πόρτα.
Ο άνδρας χτύπησε σε διπλανό διαμέρισμα και προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του από εκεί, ωστόσο δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τα τραγικά γεγονότα.
Ο ίδιος, σε κατάσταση σοκ, έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να του ληφθεί κατάθεση.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.