Στις 24 Μαΐου, ο ιταλικός οίκος μόδας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια cruise καλοκαιρινή επίδειξη. Η τοποθεσία του έχει επιβεβαιωθεί και είναι το Τόκιο.
Αν και ο ακριβής χώρος είναι ακόμα μυστικός, η ημερομηνία του γεγονότος συμπίπτει με την επαναλειτουργία του καταστήματος της Ιαπωνίας, στον πύργο Ginza. Αυτό θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της ετικέτα στην Ιαπωνία μετά από 12 χρόνια απουσίας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας