Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
ΝΔ: Να συγκληθεί η Εξωτερικών και Άμυνας για την ΕΔΕ των 2 Ελλήνων στρατιωτικών

ΝΔ: Να συγκληθεί η Εξωτερικών και Άμυνας για την ΕΔΕ των 2 Ελλήνων στρατιωτικών

Αφορμή για το αίτημα στάθηκε η επίκληση απορρήτου από τον υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου από τον Βασίλη Κικίλια.

Αίτημα για άμεση σύγκληση της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της βουλής κατέθεσαν τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Οι «γαλάζιοι» βουλευτές ζητούν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να ενημερώσει θεσμικά και με την προβλεπόμενη διαδικασία την Επιτροπή, αναφορικά με τα αποτελέσματα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε σχετικά με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τον τουρκικό στρατό στον Έβρο, τον Μάρτιο 2018.

Αφορμή, στάθηκε η επίκληση απορρήτου από τον Ευάγγελο Αποστολάκη, στην ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου του τομεάρχη Εθνικής ‘Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια, σχετικά με τα αποτελέσματα της ΕΔΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο