Σφοδρή κριτική του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μαστρογεωργίου στην κυβέρνηση, με φόντο τις προτεινόμενες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα.
Όπως αναφέρει ο κ. Μαστρογεωργίου «οι αλλαγές που προτείνει η Κυβέρνηση στον Ποινικό Κώδικα ευνοούν σκανδαλωδώς τη ΧΑ, φροντίζουν να πέσουν στα μαλακά οι υπεύθυνοι για Μάτι και Μάνδρα και αποθρασύνουν τους κουκουλοφόρους να πετούν ατιμώρητοι μολότοφ».
«Οι μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περάσουν» τονίζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Γ. Μαστρογεωργίου: Οι αλλαγές που προτείνει η Κυβέρνηση στον Ποινικό Κώδικα ευνοούν σκανδαλωδώς τη ΧΑ, φροντίζουν να πέσουν στα μαλακά οι υπεύθυνοι για Μάτι και Μάνδρα και αποθρασύνουν τους κουκουλοφόρους να πετούν ατιμώρητοι μολότοφ. Οι μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περάσουν. pic.twitter.com/6b130UymQa
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας