Ο ΟΦΗ άσκησε σήμερα έφεση, όπως άλλωστε αναμενόταν κατά της απόφασης της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ, για υποβιβασμό της ομάδας του Ηρακλείου. Η διοίκηση του ΟΦΗ άσκησε την έφεση και περιμένει πλέον να οριστεί ημερομηνία για την εκδίκαση της.
Θυμίζουμε πως η απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας ήταν να κρίνει ένοχο τον ΟΦΗ για χειραγώγηση του αγώνα με τον Αιγινιακό στην Football League, επιβάλλοντας την ποινή του υποβιβασμού στην ομάδα του Ηρακλείου.
Οι διοικούντες τον ΟΦΗ έχουν ξεκαθαρίσει πως θα εξαντλήσουν κάθε νομικό περιθώριο και περιμένουν την εκδίκαση της έφεσης. Από την διοίκηση μάλιστα του κρητικού συλλόγου τονίζουν πως αν δεν δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό, τότε θα φτάσουν μέχρι το CAS.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.