Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Jacquemus: Η ιστορία πίσω από το όνομα του διάσημου οίκου

Jacquemus: Η ιστορία πίσω από το όνομα του διάσημου οίκου

Ο Simon Porte Jacquemus έκανε μία συγκινητική αποκάλυψη για την ιστορία που κρύβεται πίσω από την επιλογή του ονόματος Jacquemus με το οποίο έχει καταφέρει να ανέλθει μεταξύ των κορυφαίων στην παγκόσμια σκηνή του στυλ

Aπό τη στιγμή που ο Simon Porte Jacquemus, έκανε το ντεμπούτο του στο χώρο της μόδας μέχρι και σήμερα, ο νεαρός σχεδιαστής έχει καταφέρει να δημιουργήσει επιτυχημένες συλλογές που γίνονται ανάρπαστες στους κύκλους των fashionistas, ενώ συχνά τα αξεσουάρ Jacquemus, όπως η μικροσκοπική τσάντα που λάνσαρε φέτος, συζητούνται όσα λίγα.

O 29χρονος σχεδιαστής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έκανε μία συγκινητική αποκάλυψη για την ιστορία που κρύβεται πίσω από την επιλογή του ονόματος Jacquemus με το οποίο έχει καταφέρει να ανέλθει μεταξύ των κορυφαίων στην παγκόσμια σκηνή του στυλ.

Σε  φωτογραφία που ανέβασε στον επίσημο του λογαριασμό του brand στο Instagram, στην οποία ποζάρει μικρός μαζί με την αγαπημένη του μητέρα, o Simon Porte Jacquemus γράφει:  «Πριν από 10 χρόνια που έχασα την μαμά μου αποφάσισα να λανσάρω το brand με το όνομά της: Jacquemus. Να μπορώ να μιλάω εκ μέρους της και εκ μέρους όλων των γυναικών που με εμπνέουν. Μου έδωσε δύναμη και ένα τεράστιο χαμόγελο για να προχωρήσω. Θα είμαι ευγνώμων για πάντα. Με αγάπη, Simon».

Ο Simon Porte Jacquemus γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Γαλλίας και οι γονείς του ήταν αγρότες. Ο ίδιος μεγάλωσε μαζί με τους παππούδες του και όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του δεν θα ξεχάσει ποτέ πως λάτρευε να πουλάει στην άκρη του δρόμου λαχανικά και λουλούδια μαζί τους.

View this post on Instagram

FOREVER KARL.

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

View this post on Instagram

🌴

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024