Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συντηρητικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η συντηρητικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ

Θλίψη για τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ να αγκαλιάσει διάφορα «ορφανά» του πολιτικού φάσματος

Οι τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης, με τις μετεγγραφές από το παλαιό ΠΑΣΟΚ αλλά και με τη σύναξη των… γεφυροποιών της Κεντροαριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ,  δεν αποτυπώνουν μόνο την απόγνωση στην οποία έχει περιέλθει το κυβερνών κόμμα αλλά και την αδυναμία του να προχωρήσει σε μία ουσιαστική διεύρυνση με κάποιες εμβληματικές προσωπικότητες από την Αριστερά.

Πώς να νοιώθουν άραγε οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, σκληροπυρηνικοί και μη, βλέποντας πολιτικά πρόσωπα όπως ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Νίκος Μπίστης  να παίζουν το ρόλο των «γεφυροποιών» μεταξύ Κεντροαριστεράς και ΣΥΡΙΖΑ.

Πώς να αισθάνονται παρακολουθώντας  βουλευτές της κυβέρνησης να μιλούν για την ανάγκη σχηματισμού ενός προοδευτικού πόλου απέναντι στη ΝΔ και την ίδια στιγμή  να έχουν στις τάξεις της – χωρίς την παραμικρή ένσταση – την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου η οποία παραμένει στον… αφρό της επικαιρότητας  μοιράζοντας … ζαρζαβατικά σε τηλεοπτικά πάνελ.

Πώς να δικαιολογούν ότι το πάλαι ποτέ κόμμα της Αριστεράς και των Κινημάτων έχει σφιχταγκαλιάσει πολιτικά την Κατερίνα Παπακώστα και τους μισούς ΑΝΕΛ – με τους οποίους συνεχίζει να πορεύεται-  προκειμένου να μην εγκαταλείψει την εξουσία μία ώρα αρχύτερα;

Η εικόνα της κυβερνητικής Βαβέλ, στην οποία έχουν χωρέσει από «ορφανά» της Κεντροαριστεράς μέχρι εκπρόσωποι της λαϊκής Δεξιάς προκαλούν θλίψη σε όσους πίστεψαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα άφηνε το ριζοσπαστικό του αποτύπωμα στην διακυβέρνηση της χώρας.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024