Σάλος στην Αλβανία : Ανήλικοι δεν γνωρίζουν ότι είναι αδίκημα ο βιασμός 13χρονης από 14χρονους
Δεκάδες πολίτες ενώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν μπροστά από το υπουργείο Παιδείας μετά τον βιασμό 13χρονης από ομάδα 14χρονων και έναν 13χρονο στην Καβάγια.
Η σεξουαλική κακοποίηση που απασχολεί αρκετές ημέρες τα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας, ξεσήκωσε εκατοντάδες πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν σε πολλές πόλεις .
Η πορεία των διαμαρτυρομένων ήταν σιωπηλή, όπως σημειώνεται, ζητώντας μόνο την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική βία.
Η κινητοποίηση των πολιτών έγινε μέσω του Facebook και σε αυτήν συμμετείχαν φοιτητές της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών.
Ενας από τους διαδηλωτές προειδοποίησε ότι αυτή η διαμαρτυρία είναι μόνο η αρχή.
«Οι Αλβανίδες και τα κορίτσια δεν μπορούν πλέον να υπομένουν άβουλες τον βιασμό. Οι διαμαρτυρίες θα πολλαπλασιασθούν, η σιωπηλή πορεία συμβολίζει τη σιωπή των αρχών», είπε.
Οι αντιδράσεις των διαδηλωτών ήταν κοινές, ζήτησαν την τιμωρία των ανηλίκων που συμμετείχαν σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη, σημειώνει η syri.net.
Αλλα δημοσιεύματα, στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, αποκάλυψαν ότι ανήλικοι δεν γνώριζαν πως η πράξη αυτή (του βιασμού της 13χρονης) ήταν αδίκημα.
Πηγή: echedoros-a.gr
- Μαρόκο: Σε αυξημένη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης κακοκαιρίας
- Betsson Talks: Όταν οι Παίκτες Μιλούν Αληθινά
- Κικίλιας: Επενδύσεις στην ελληνική ναυτιλία με στόχο την ανάπτυξη και την ασφάλεια
- Καλύτερη επίθεση στο Conference League η ΑΕΚ
- Ταϊβάν: Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από άνδρα που κρατούσε μαχαίρι – Ο δράστης σκοτώθηκε σε αστυνομική καταδίωξη
- Κρήτη: 785 μετανάστες μέσα σε ένα 24ωρο – Στο Ρέθυμνο οι 545 της Αγίας Γαλήνης
- New Year’s Resolution: Με το νέο multistyler της Dyson λέμε #nomorebadhairdays για το 2026
- Πώς να κρατήσεις το σπίτι σου ζεστό τον χειμώνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 19.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/hessamoddin-jafari-Rjs0QP4wL9E-unsplash-128x85.jpg)



















![Πούτιν: «Η Ρωσία θα απαντήσει» στην επίθεση στο τάνκερ – Νοτιοδυτικά της Κρήτης έγινε το πλήγμα [Χάρτης]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-19T094316Z_1939216225_RC2LJIAD5XVQ_RTRMADP_5_RUSSIA-PUTIN-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442