Ο Ματίας Ινγκλέσιας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή του Αστέρα για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό (27/1, 19,30). Εκτός και ο Καλτσάς
Με δυο σημαντικές απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεση του τον αρχηγό των Αρκάδων,Ματίας Ινγκλέσιας ο οποίος δεν κατάφερε να είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι, ενώ εκτός παρέμεινε και ο Νίκος Καλτσάς λόγω συμπλήρωσης καρτών.
Ο Αργεντινός ταλαιπωρείται απο πρόβλημα στη γάμπα και έτσι προτιμήθηκε να μην βρίσκεται στην αποστολή, ενώ στην περίπτωση του Νικου Καλτσά αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στους Πειραιώτες.
Επομένως στην αποστολή με τον Ολυμπιακό θα είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Βλάχος, Κυριακόπουλο, Μαρτίνεθ, Κώτσιρα, Βαλιέντε, Σάλας, Μουνάφο, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδη, Φερνάντεθ, Μανιάς και Δουβίκας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Άνετη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ με 17-6, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν το 13/13 στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα πόλο.
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.