Με το ντεμπούτο του Virgil Abloh για τον οίκο Louis Vuitton σε μια off-white πασαρέλα, μέχρι την πρώτη ανδρική συλλογή με ογκώδη σακάκια του Hedi Slimane για την Celine, η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Άνδρες και γυναίκες φόρεσαν τα καλά τους – και τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος- για να παρευρεθούν στα μεγαλύτερα shows της βιομηχανίας της μόδας.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας