Τα περισσότερα κράτη μέλη της Ομάδας της Λίμα, οργανισμού στον οποίο συμμετέχουν χώρες του δυτικού ημισφαιρίου, ανέφεραν την Τετάρτη ότι τάσσονται υπέρ του ηγέτη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας και προέδρου της Εθνοσυνέλευσης Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε μεταβατικός πρόεδρος.
Ανακοίνωση της Ομάδας της Λίμα αναφέρει ότι τα 11 από τα 14 κράτη-μέλη της Ομάδας (Αγία Λουκία, Αργεντινή, Βραζιλία, Γουατεμάλα, Γουιάνα, Καναδάς, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Μεξικό, Ονδούρα, Παναμάς, Παραγουάη, Περού, Χιλή) τάσσονται υπέρ της έναρξης διαδικασίας δημοκρατικής μετάβασης στη Βενεζουέλα «προκειμένου να διεξαχθούν νέες εκλογές το συντομότερο».
Το Μεξικό, το οποίο συνεχίζει να θεωρεί νόμιμο πρόεδρο της χώρας τον Νικολάς Μαδούρο, δεν υπέγραψε την ανακοίνωση αυτή.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.