Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1 – Εκκενώνεται το κτίριο
Το κτίριο στο Μαρούσι εκκενώνεται, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών
Συναγερμός έχει σημάνει στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, στο Μαρούσι, ύστερα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.
Στο τηλεφώνημα που έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό, στις 19:55, ειπώθηκε ότι σε μία ώρα θα γίνει έκρηξη βόμβας.
Το κτίριο εκκενώνεται, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Όσο περνά η ώρα, οι δυνάμεις της αστυνομίας αυξάνονται και έχει αποκλειστεί ολόκληρο το τετράγωνο, στο οποίο βρίσκονται τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού.
Το τηλεφώνημα για βόμβα έρχεται σχεδόν 15 ημέρες μετά από την έκρηξη μηχανισμού στον όμιλο ΣΚΑΙ, όπου προκάλεσε σημαντικές υλικές φθορές στο κτίριο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.