Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1
Από την έρευνα δεν διαπιστώθηκε κανένας κίνδυνος
Τηλεφώνημα για βόμβα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 πραγματοποίησε άγνωστο το απόγευμα της Κυριακής ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, πως επρόκειτο για φάρσα.
Ειδικότερα, άγνωστο τηλεφώνησε για να ειδοποιήσει για τη βόμβα στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού στο Μαρούσι, στις 19:55, και έδωσε διορία μίας ώρας για την έκρηξη.
Στο σημείο έφτασαν άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), προκειμένου να κάνουν έρευνα. Παράλληλα, απέκλεισαν ολόκληρο το τετράγωνο, στο οποίο βρίσκονται τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού.
Από την έρευνα, όμως, δεν διαπιστώθηκε κανένας κίνδυνος.
Υπενθυμίζεται πως το τηλεφώνημα έρχεται λίγες ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στον όμιλο ΣΚΑΙ.
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)



























































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442