Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμοι για νέα… kolotumba

Ετοιμοι για νέα… kolotumba

Το «βλέποντας και κάνοντας» φαίνεται να κυριάρχησε στην έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ

Το «βλέποντας και κάνοντας» φαίνεται να κυριάρχησε στην έκτακτη (τι είδους έκτακτη ήταν αυτή δεν μπορώ να καταλάβω) σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, η οποία υποτίθεται είχε συγκληθεί από τον Πάνο Καμμένομετά τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις Ζάεφ.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», δεν διήρκεσε πολύ (περίπου μισή ώρα) και δεν δόθηκε απάντηση στο ερώτημα πώς θα στηρίξει ο κ. Καμμένος την κυβέρνηση σε περίπτωση που αποσύρει τους υπουργούς του. Το ερώτημα ετέθη, πλην όμως δεν δόθηκε απάντηση, αφού κάποιος ειδοποίησε τον κ. Καμμένο ότι αρχίζει η ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή και έφυγε για να την παρακολουθήσει. Ηταν αυτό που ζήτησαν οι βουλευτές του – όσοι ήταν παρόντες, γιατί απουσίαζαν στη Νέα Υόρκη η Ελενα Κουντουρά(δικαιολογημένα), ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος μάλλον αποτελεί παρελθόν για τους ΑΝΕΛ και τον κ. Καμμένο, και ο Κώστας Ζουράρις (επίσης δικαιολογημένα).

Είπε στη λίγη ώρα που μίλησε ο κ. Καμμένος τα γνωστά, ότι δηλαδή θα αποσύρει τους υπουργούς του αλλά θα στηρίξει την κυβέρνηση, λέγοντας μάλιστα ότι σε περίπτωση πρότασης μομφής από τον κ. Μητσοτάκη δεν θα του κάνει τη χάρη να καταψηφίσει την κυβέρνηση. Ουδείς από τους βουλευτές είχε ωστόσο, όπως μου είπαν, το θάρρος να τον ρωτήσει «τι κωλοτούμπα πάμε να κάνουμε πάλι, αρχηγέ;». Ισως το πιο νέο που είπε ο συγκυβερνήτης στα στελέχη του ήταν το «ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024