Skoda Scala 2019: Αποκάλυψη εκ των έσω
Η τσεχική φίρμα δημοσιοποίησε μέσω ενός σκίτσου το πρώτο δείγμα γραφής του εσωτερικού του νέου Scala ως έκδοσης παραγωγής, δίνοντας το στίγμα του σημαντικά αναβαθμισμένου τεχνολογικού του εξοπλισμού.
To νέο μοντέλο της τσεχικής φίρμας το οποίο σκοπεύει να διεκδικήσει δυναμικά μερίδιο από την κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων και πρόκειται να παρουσιαστεί στις 6 Δεκεμβρίου από το Τελ Αβίβ, δίνει για πρώτη φορά το στίγμα του τεχνολογικά ενσυνείδητου εσωτερικού του το οποίο αποτελεί ένα αδιαμφισβήτητο βήμα προς τα εμπρός για τα δεδομένα του Rapid το οποίο αντικαθιστά το Scala.
Όπως αφήνει να εννοηθεί αυτό το πρώτο σκίτσο που αποτυπώνει το εσωτερικό του μικρομεσαίου μοντέλου ως έκδοσης παραγωγής, το Scala θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ενός πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων με διαγώνιο 10,25 ιντσών ο οποίος, σύμφωνα με τις συστάσεις, θα παρέχει πέντε διαφορετικές παραλλαγές παραμετροποίησης.
Τον ψηφιακό πίνακα οργάνων θα συμπληρώσει η παρουσία μιας επίσης πληθωρικής οθόνης τοποθετημένης στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας η οποία θα φιλοξενεί τις λειτουργίες του infotainment και η οποία θα φτάνει έως τις 9,2 ίντσες, ενώ σε ό,τι αφορά το λειτουργικό σύστημα, αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρόκειται για ό,τι πιο προηγμένο έχει να επιδείξει ο όμιλος VW, και θα προσφέρει πλείστες δυνατότητες διασύνδεσης.
Μια επίσης σημαντική λεπτομέρεια που διακρίνει την οθόνη του infotainment είναι ότι τοποθετείται ψηλότερα σε σχέση με τα Karoq και Kodiaq, προκειμένου αν βρίσκεται στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού που δεν χρειάζεται να πάρει το βλέμμα του από το δρόμο.
Επιπλέον, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το infotainment θα μπορεί να λαμβάνει αυτόματα updates ενώ θα προσφέρει τη δυνατότητα διασύνδεσης του με το smartphone του ιδιοκτήτη του μέσω σχετικής εφαρμογής παρέχοντας μια σειρά λειτουργιών από απόσταση.
- ΗΠΑ: Δέκα εξαφανίσεις επιστημόνων έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο – Εργάζονταν σε πυρηνικές και κρίσιμες υπηρεσίες
- Οργή – Ο ιστότοπος που συνδέεται με τον ομαδικό βιασμό της Ζιζέλ Πελικό «επανήλθε»
- Σοκ στον Βόλο: 52χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη – Τον αναζητούσε ο αδελφός του
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Βήμα βήμα η διαδικασία
- ΠΑΣΟΚ: Αθήνα και Αττική πνίγονται από το κυκλοφοριακό, αλλά η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί η Γραμμή 4 του Μετρό
- «Σε προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα και Ίντερ για τον Μπαστόνι»
- Εκκενώθηκε το Δημαρχείο Καλαμάτας στα πλαίσια άσκησης
- «Με τρυπούσαν αλλά δεν έβγαινε αίμα» – Η αφήγηση ενός από τους τελευταίους «εκκαθαριστές» του Τσερνόμπιλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442