Η κολόνα της ΑΕΚ στον άξονα έχει… ρωγμές; Με μια πρώτη ανάγνωση της πραγματικότητας, ναι. Ο Αντρέ Σιμόες είναι «κολόνα» στον άξονα από το καλοκαίρι του 2015 που ανέβηκε η ομάδα ξανά στην Super League. Έκτοτε μετρά ήδη μία 3ετη επέκταση συμβολαίου το 2016 και τώρα διαπραγματεύεται για τη δεύτερη. Η ουσία είναι ότι υπάρχει διαπραγμάτευση σε εξέλιξη και τα σπουδαία θα… γίνουν σύντομα. Δηλαδή, το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Κιμ Ριμπέιρο. Εκπρόσωπο του Πορτογάλου χαφ.
O Ολυμπιακός «άγγιξε» το 0-1 στο 19ο λεπτό του ντέρμπι της Φιλαδέλφειας, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Στρακόσα κράτησε το μηδέν με μεγάλη επέμβαση στο κοντινό που έκανε ο Ροντινέι.
Εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό μετά το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά πάντων στην ομάδα, ως αντίδραση στην ήττα των «πρασίνων» από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Συγκίνηση, δάκρυα και έντονα φορτισμένες στιγμές στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ τίμησε τους επτά οπαδούς του που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο δικέφαλος νίκησε με 4-1 τον Πανσερραϊκό.