Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στις 20:30 τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος και ο Πέδρο Μαρτίνς επιφύλασσε μια έκπληξη σε ότι αφορά την εντεκάδα της ομάδας του για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, ο 48χρονος τεχνικός ανακοίνωσε ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν θα είναι ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, αλλά ο Αχμέντ Χασάν. Ο παίκτης που έδωσε τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη και ο οποίος θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στην 11άδα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα (σ.σ. ήταν βασικός στην αναμέτρηση με την Μπέτις).
Από εκεί και πέρα, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι… αναμενόμενοι. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους εξής παίκτες: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Χασάν.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.