Σύμφωνα με ισπανικά μέσα η Μπαρτσελόνα δεν εμπλέκεται σε όποια απόφαση παρθεί, καθώς η διαδικασία έγινε σύμφωνα με τον νόμο.
Όπως είναι γνωστό η ισπανική «El Confidencial», αποκάλυψε τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες συμμετείχε ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ (που σήμερα βρίσκεται στην φυλακή για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος»), και αναφέρονται σε παράνομη αγορά ήπατος για τον Ερίκ Αμπιντάλ.
Υπενθυμίζεται πως τον Μάρτιο του 2011 ο Αμπιντάλ διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Έναν χρόνο αργότερα έμαθε πως χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση ήπατος, με τον ξάδερφο του, Ζεράρ, να «δωρίζει» το απαιτούμενο όργανο.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους