Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μάντζαρη έδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών για την κίνηση του 28χρονου γκαρντ να βοηθήσει οικονομικά ένα παιδί το οποίο δίνει τη δική του μάχη με τη λευχαιμία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τον Βαγγέλη Μάντζαρη, για την τεράστια κίνηση ανθρωπιάς, να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό, σε ένα παιδί που μάχεται με τη λευχαιμία.
Είναι πολλοί οι καλαθοσφαιριστές και γενικότερα οι αθλητές, οι οποίοι βοηθούν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και κρατούν χαμηλούς τους τόνους διότι το κάνουν από καρδιάς και όχι για λόγους εντυπωσιασμού.
Το ίδιο πράττουν και πολλές ομάδες, το ίδιο και ο Σύνδεσμος μας, με επισκέψεις σε ιδρύματα και όχι μόνο!
Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Βαγγέλη και σε όλους διότι πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι…».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.