Δύο συλλήψεις αλλοδαπών για διαρρήξεις σπιτιών
Στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας
Συνελήφθησαν, στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, δύο Γεωργιανοί (ηλικίας 29 και 44 ετών) για διαρρήξεις – κλοπές από οικίες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κατηγορούμενοι κατά το τελευταίο εξάμηνο, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις οικιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Οι δράστες χρησιμοποιούσαν διάφορα αντικείμενα για την παραβίαση των θυρών στις εισόδους των πολυκατοικιών και των διαμερισμάτων και στη συνέχεια αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα τιμαλφή.
Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων διαμερισμάτων στα Πατήσια και την Κυψέλη.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.
- Γιαννούλης κατά κυβέρνησης: «Είστε οπαδοί της δεξιάς μεν, αλλά αδέξιας πολιτικής»
- Μια νύχτα μόνο: Αποκαλύψεις και εντάσεις
- Καραθανασόπουλος: Υπάρχουν δύο Ελλάδες – Μία του κεφαλαίου και μία της εργατικής τάξης
- Ο Ρομπ Ράινερ και ο γιος του Νικ «καυγάδισαν» στο πάρτι του Κόναν Ο’ Μπράιεν λίγες ώρες πριν από τους φόνους
- Τo «χρυσό» συμβόλαιο του Μπέβερλι με τον ΠΑΟΚ!
- Αχτσιόγλου: Η μόνη δαπάνη που αυξάνει στον προϋπολογισμό είναι η δαπάνη για τα όπλα
- Ελιγμοί κυβέρνησης υπό την πίεση των μπλόκων – Δεν είμαστε Άι Βασίληδες, λέει και καλεί ξανά σε διάλογο
- Καθηγητής στο Yale: Η στρατηγική Τραμπ μας οδηγεί στον Γ’ Π.Π.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![«Πετάει» προς τα 1.000 ευρώ η χρυσή λίρα – Πού πωλούνται στην Ελλάδα [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/liras-145x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 16.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/marc-sendra-martorell-vXR-_zOOsEA-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442