45.023: τόσοι είναι οι πρόσφυγες που πέρασαν φέτος στην Ευρώπη (έναντι άνω του ενός εκατομμυρίου το 2015). Αν λοιπόν αντιμετωπίζουν πρόβλημα η Ελλάδα, η Ιταλία ή η Τουρκία, σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα για την Ευρώπη των 500 εκατομμυρίων κατοίκων. Η «ευρωπαϊκή προσφυγική κρίση» είναι ένας μύθος που τον χρησιμοποιούν οι λαϊκιστές για να διαλύσουν την ευρωπαϊκή ιδέα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας