Εύκολο σπιτικό τζατζίκι
Συνδυάζεται ιδανικά με ψητό κρέας
Spotlight
-
Μια πρόταση για τη Γάζα «που δεν μπορούν να αρνηθούν»;
-
Το έθιμο πήγε… στραβά στην Κέρκυρα: Της έπεσε κατά λάθος ο μπότης στο κεφάλι
-
Η τεχνική «finger tapping» που εξαφανίζει το άγχος μέσα σε λίγα λεπτά
-
Σκληροτράχηλοι Ισραηλινοί στρατηγοί απασφάλισαν: «Χάσαμε τον πόλεμο - Μη τολμήσουμε να μπουμε στη Ράφα»
Υλικά
1 αγγούρι
2 σκελίδες σκόρδο
¼ της κούπας ελαιόλαδο
500 γρ. γιαούρτι
1-2 κ.σ. ξύδι
αλάτι
Εκτέλεση
Τρίψτε με τον τρίφτη το αγγούρι σε ένα μπολ.
Σφίξτε το τριμμένο αγγούρι ώστε να στραγγίξει όλα τα ζουμιά του
Σε ένα μπολ προσθέστε το αγγούρι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, ξύδι, το αλάτι και ανακατέψτε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Διατηρήστε το τζατζίκι στο ψυγείο και σερβίρετε πάντα κρύο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις