Κάρλες Πουγιόλ και Πεπ Γκουαρντίολα για ακόμη μια φορά προσέφεραν πολλά, αυτή τη φορά εκτός γηπέδων.
Οι δύο άνδρες-συνώνυμο της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του οργανισμού στη Βαρκελώνη, όπου μαζί με τα παιδιά συμμετείχαν σε πολλές δραστηριότητες.
«Χθες ήμουν πλημμυρισμένος από συναισθήματα όταν έλαβα συμμετοχή στα αθλήματα με τα παιδιά. Βλέποντας τα να προσπερνούν τις δυσκολίες και να προπονούνται με τόσο ενθουσιασμό και διάθεση για ζωή είναι πραγματικά αξιέπαινο και νιώθω χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να μοιραστώ αυτό το χρόνο μαζί τους», έγραψε ο παλαίμαχος αμυντικός της εθνικής Ισπανίας.
Το Johan Cruyff Foundation ιδρύθηκε το 1997 από τον Ολλανδό θρύλο του ποδοσφαίρου, με σκοπό να προτρέψει τα παιδιά και ιδίως αυτά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αναπηρίας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Σήμερα υπάρχουν παραπάνω από 200 γήπεδα ποδοσφαίρου σε περισσότερες από 20 χώρες, από τα οποία 33 είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά με αναπηρίες.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας