Στην κατάθεση αιτήματος για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση με μόνο θέμα την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού θα προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία, όπως τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Θέλετε δεν θέλετε θα έρθετε στη Βουλή κ. Τσίπρα για το θέμα αυτό» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.
Καταθέτουμε αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση με μόνο αντικείμενο την ψήφο των Ελλήνων που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θέλετε δεν θέλετε θα έρθετε στη Βουλή κ. Τσίπρα για το θέμα αυτό. #voulipic.twitter.com/kQUjb7wkGD
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στο θέμα της κατάτμησης της Β΄ Αθηνών, λέγοντας ότι έχει ζητήσει την κατάτμηση της Β΄ Αθηνών από το 2004, «όταν εκλέχτηκα για πρώτη φορά βουλευτής».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.