Παραμένει τιμωρημένος ο Σιμεόνε για τον τελικό του Europa League
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει στις «πλάτες» του τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών, μετά την αποβολή του στον πρώτο ημιτελικό της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Άρσεναλ
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα απουσιάσει από τον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Europa League κόντρα στη Μαρσέιγ, καθώς η UEFA απέρριψε την έφεση των «ροχιμπλάνκος» για την τιμωρία που του είχε επιβληθεί.
Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός τεχνικός στον πρώτο ημιτελικό της ομάδας του κόντρα στην Άρσεναλ, επιτέθηκε λεκτικά στον διαιτητή της αναμέτρησης, Κλεμέντ Τουρπέν, μετά την αποβολή του Σίμε Βρσάλικο με δεύτερη κίτρινη κάρτα μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα. Ως συνέπεια αυτού, αποβλήθηκε από την αναμέτρηση και στη συνέχεια, του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών από την UEFA.
Στον τελικό, στην τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο αντί του Σιμεόνε, θα βρεθεί ο βοηθός του, Χέρμαν Μπούργος.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Οργιάζει το παρασκήνιο με αφορμή φαλτσοσφυρίγματα. Διαιτητές της Super League βγάζουν στη σέντρα συναδέλφους τους (άλλους διαιτητές ή βοηθούς) για να μην χάσουν ορισμούς