Οι Πειραιώτες την Παρασκευή προπονήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη υπό τις οδηγίες του Οσκαρ Γκαρθία και μετά το τέλος του προγράμματος ο Ισπανός τεχνικός γνωστοποίησε την αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, με τους Μπιορν Ενγκελς και Εχσάν Χατζισαφί να μένουν εκτός, όπως επίσης και ο Ιγκορ Σίλβα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Συγκεκριμένα, η αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζεται από τους: Ανδρούτσο, Μποτία, Χουτεσιώτη, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνη, Ζιλέ, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρη, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.