
Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ τη Δευτέρα ο Κοτζιάς
Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες θα συμμετάσχει αύριο, Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες θα συμμετάσχει αύριο, Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, αλλά και στο Ιράν, ενώ θα συζητηθεί και η κατάσταση που επικρατεί στη Συρία, παρουσία του ειδικού απεσταλμένου των Ηνωμένων Εθνών, Σταφάν ντε Μιστούρα.
Θα πραγματοποιηθεί, επίσης, κατόπιν σχετικών προτάσεων του έλληνα υπουργού Εξωτερικών, γεύμα εργασίας με την υπουργό Εξωτερικών της Νότιας Κορέας, Κανγκ Κυουνγκ Γουα, με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στην κορεατική χερσόνησο.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ποιοι τουρίστες επιλέγουν την Αθήνα – Οι δύο σημαντικότερες αγορές
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442