ΑΝΕΛ: Να μην εκμεταλλεύεται τα εθνικά θέματα ο Θεοδωράκης
Η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου ζήτησε από τον Σταύρο Θεοδωράκη να μην εκμεταλλεύεται τα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων.
Στις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων «καλωσόρισε» τον Σταύρο Θεοδωράκη η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, μετά την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.
Όπως σημείωσε η κ. Παπαδοπούλου, «ο κ. Καμμένος από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κινήματός μας είχε προτείνει τη δημιουργία υπό τον πρωθυπουργό Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για τον σχεδιασμό Εθνικής στρατηγικής και τη διαχείριση κρίσεων».
«Θα ήταν προς το συμφέρον της πατρίδας μας ο Στ. Θεοδωράκης να μην εκμεταλλεύεται τα ευαίσθητα εθνικά θέματα για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
in.gr
- «Ελ. Βενιζέλος»: Δεκάδες ακυρώσεις σε πτήσεις λόγω του πολέμου στο Ιράν – Οι προορισμοί που επηρεάζονται
- Κίνηση στους δρόμους: Απροσπέλαστος ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Δανιήλ
- Ψάχνεις value-for-money τηλεόραση; Σου έχουμε 3+1 επιλογές!
- Η Τζένιφερ Γκάρνερ αποκαλύπτει «την πιο σημαντική ταινία στην οποία έχει συμμετάσχει ποτέ»
- Βουλή: Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τη ψήφο των αποδήμων με το βλέμμα στραμμένο στη Μέση Ανατολή – Ομιλίες πολιτικών αρχηγών
- Εξ αναβολής παιχνίδια στη Super League: Δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Κύπρος: Στο νησί οι φρεγάτες Κίμων και Ψαρά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442