Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση Γεννηματά – Ανδρουλάκη
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη, η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη - η πρώτη μετά την εκλογική αναμέτρηση για την ηγεσία του νέου φορέα. Συζητήθηκε η περαιτέρω πορεία πρός το ιδρυτικό συνέδριο, και μετά την ολοκλήρωσή της δεν έγιναν δηλώσεις.
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη, η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη – η πρώτη μετά την εκλογική αναμέτρηση για την ηγεσία του νέου φορέα. Συζητήθηκε η περαιτέρω πορεία πρός το ιδρυτικό συνέδριο, και μετά την ολοκλήρωσή της δεν έγιναν δηλώσεις.
Συνεργάτες της κ. Γεννηματά υπογράμισαν το πολύ καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη η συζήτηση που αφορούσε την πορεία της παράταξης, χωρίς να προβούν σε περαιτέρω αναφορές. Συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη από τη μεριά τους, ανέφεραν ότι ο ευρωβουλευτής της Ελιάς επεσήμανε ότι «μας ενώνουν κοινές αγωνίες και κοινοί στόχοι, και έχουμε μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση, μετά τη μαζική συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων προοδευτικών πολιτών στις 12 και 19 Νοεμβρίου».
Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα ριζοσπαστικό και προοδευτικό πρόγραμμα που θα δίνει απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
«Η παράταξή μας οφείλει να έχει ισχυρή πολιτική αυτονομία, θεσμική λειτουργία και διαφάνεια. Με συλλογικότητα και εσωτερική δημοκρατία, αφήνοντας τα λάθη στο παρελθόν», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.