Ανδρουλάκης: Θα είμαι εκεί την επόμενη μέρα
«Προσωπικά είτε νικήσω είτε χάσω, θα είμαι εκεί την επόμενη μέρα διότι πιστεύω ότι αυτή η παράταξη είναι πέρα από αρχηγούς. Οι αρχηγοί είναι αναλώσιμοι, η παράταξη είναι αυτή που θα μείνει» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Προσωπικά είτε νικήσω είτε χάσω, θα είμαι εκεί την επόμενη μέρα διότι πιστεύω ότι αυτή η παράταξη είναι πέρα από αρχηγούς. Οι αρχηγοί είναι αναλώσιμοι, η παράταξη είναι αυτή που θα μείνει» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
Ο υποψήφιος για την ηγεσία της ενιαίας προοδευτικής παράταξης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι την Κυριακή αλλά και στις 19 Νοεμβρίου θα υπάρξει μαζική συμμετοχή στις εκλογές ώστε όλοι να γίνουν συνιδρυτές.
«Aυτοί θα καθορίσουν τη μορφή του ενιαίου φορέα στο ιδρυτικό συνέδριο κι όχι οι ηγεσίες ή όποιος εκλεγεί. Αυτό τουλάχιστον επιβάλλεται μέσα από μια νέα προσπάθεια η οποία θα φτιάξει ένα θεσμικό, δημοκρατικό κόμμα που θα λειτουργεί με εσωκομματική δημοκρατία, που θα σέβεται το κράτος, τους θεσμούς, θα λειτουργεί με αξιοκρατία και πάνω από όλα θα σκοτώσει το αρχηγικό κόμμα. Το κόμμα που συνήθως τις αποφάσεις τις έπαιρνε ο αρχηγός και η παρέα του. Εμείς θέλουμε κάτι διαφορετικό να γίνει στην Ελλάδα, να αποτελέσει ντόμινο και για τα υπόλοιπα κόμματα. Να δημιουργηθούν κόμματα που θα είναι πραγματικά κύτταρα της δημοκρατίας».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Ανί Ερνό: Όταν μια παράνομη έκτρωση κόντεψε να τη σκοτώσει, έκανε το δικαίωμα στην άμβλωση σημαία της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442