Ο Ντιέγκο Λόπεζ αποτελεί το διάδοχο του Μάσιμο Ραστέλι στην τεχνική ηγεσία της Κάλιαρι. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος επιστρέφει στην Κάλιαρι μετά τη σεζόν 2013/14, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2019. Ο Ραστέλι, ο οποίος έγινε ο πρώτος προπονητής που χάνει την δουλειά του στην εφετινή Serie A, απολύθηκε μετά την τέταρτη σερί ήττα, που έφερε την ομάδα στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ραστέλι ήταν για δύο χρόνια στον σύλλογο, τον οποίο οδήγησε στην άμεση επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία τη σεζόν 2015-2016 μετά τον υποβιβασμό του στη Serie B.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Θλίψη σκέπασε την οικογένεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Ιταλία, αφού την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο ο 27χρονος Νορβηγός αθλητής διάθλου, Σίβερτ Μπάκεν.
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εκπομπή EuroInsiders στο YouTube και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό Ολυμπιακό και τον -αγαπημένο του- Εβάν Φουρνιέ!