Η Ατλέτικο Νασιονάλ κατέκτησε με θριαμβευτικό τρόπο το πρωτάθλημα κλαουσούρα στην Κολομβία, καθώς διέλυσε με 5-1 τη Ντεπορτίβο Κάλι, στο δεύτερο τελικό της διοργάνωσης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Στο πρώτο παιχνίδι, στην έδρα της, η Ντεπορτίβο είχε νικήσει με 2-0, αλλά στη ρεβάνς η Ατλέτικο ήταν καταιγιστική και με συνολικό σκορ 5-3, κατέκτησε τον 16ο τίτλο στην Ιστορία της.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Το VAR εξέταζε 5’ το 0-1, όμως δεν το ακύρωσε αν και ο Μάνταλος ήταν οφσάιντ. Επίσης, στο 43’ ο Τζήλος δεν απέβαλε τον Πενράις με 2η κίτρινη. Μέχρι και ο Νίκολιτς παραδέχθηκε ότι τον έβγαλε επειδή φοβήθηκε!