Ενα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία μετά από ένα
πολύ ωραίο παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ νίκησε 4-2 την Τότεναμ στον πρώτο
ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας. Ο αντίπαλος της Τσέλσι στον τελικό θα γίνει γνωστός την Κυριακή, με τη
Μάντσεστερ Σίτι και την Αρσεναλ να διεκδικούν, επίσης στο Γουέμπλεϊ, το
δεύτερο εισιτήριο.
Ενα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ νίκησε 4-2 την Τότεναμ στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας.
Ο Αντόνιο Κόντε άφησε εκτός βασικής ενδεκάδας τους Εντέν Αζάρ και Ντιέγκο Κόστα, αλλά είδε τον Γουίλιαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ να ανοίγει το σκορ, μόλις στο 5ο λεπτό.
Οι «σπερς» αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 18΄ με κεφαλιά του Χάρι Κέιν, αλλά στο 43΄ η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι και ο Γουίλιαν δεν λάθεψε, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Ντέλε Αλι έφερε ξανά το ματς «στα ίσια» (2-2 στο 52΄) και η Τότεναμ έμοιαζε καλύτερη, αλλά λίγο αργότερα ο Κόντε «επιστράτευσε» τους δύο σταρ και ο Αζάρ έδωσε ξανά προβάδισμα στους «μπλε» στο 75΄, πριν ο Μάτιτς διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 80΄.
Ο αντίπαλος της Τσέλσι στον τελικό θα γίνει γνωστός την Κυριακή, με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Αρσεναλ να διεκδικούν, επίσης στο Γουέμπλεϊ, το δεύτερο εισιτήριο.
Τα αποτελέσματα των ημιτελικών του κυπέλλου Αγγλίας:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας